Parkeren Tilburg

Parkeergelegenheid – parkeren in het centrum van Tilburg

Je zou het misschien niet zeggen maar Tilburg staat ergens in het midden van de top 10 grootste steden van Nederland! En dat betekent dat parkeren over het algemeen iets minder makkelijk is dan normaal. Uiteraard zijn er voldoende mogelijkheden om je auto weg te zetten en bij het centrum te komen, maar je moet maar net weten waar je moet zijn. Zelfs gratis parkeren in Tilburg behoort tot de mogelijkheden wanneer je het niet erg vindt om een stukje te wandelen. Hierbij de fijnste plekken om te parkeren in en rondom het centrum van Tilburg!

Gasprijzen horeca

Hoge energietarieven en gasprijzen voor horecazaken: 8 tips om de winter door te komen!

De kosten voor gas en energie rijzen de pan uit, zo ook voor horecazaken. Geen goed nieuws, want veel zaken zijn niet ingericht op deze enorme inflatie. Zeker niet nu de winter eraan komt. We kunnen natuurlijk bij de pakken neer gaan zitten, maar ons voorstel is schouders eronder en creatief zijn in oplossingen bedenken. In deze blog daarom een aantal concrete tips om je horecazaak op weg te helpen en de winter door te komen! Zonder dat je gasten er ook maar íets van merken.

Top 6 bezienswaardigheden en activiteiten in het centrum van Tilburg

Tilburg is niet meer de stad zoals veel mensen hem kennen! Het is een stad met kleur, met planten, parken, architectuur, musea en heerlijke restaurants. Een stad met een eigen karakter, met een karakteristiek dwaalgebied en een rauwe spoorzone. Het zal je dus niet verbazen dat je hier heerlijke dagen kunt beleven! Welke bezienswaardigheden en activiteiten mag je tijdens je bezoek aan Tilburg dan zeker niet overslaan? Dat zijn de volgende!

Kerstdiner Tilburg

4x restaurant waardige gerechten voor Kerstmis

Bij Kerstmis hoort natuurlijk lekker eten! Zeker hier in het bourgondische Brabant staat dineren hoog in het vaandel. Uiteraard in combinatie met de lekkerste wijnen, bijpassende dranken en unieke biertjes! Ook thuis kun je een hoop uit de keuken toveren om een restaurant waardig diner te verzorgen. Sinds Gastrobar RIX in Tilburg vier jaar geleden de deuren opende, hebben we alweer een hoop nieuwe kennis opgedaan. Zonde om die niet met jullie te delen. Hierbij dus vijf restaurant waardige gerechten om thuis tijdens Kerst te bereiden! Dat hebben natuurlijk net anders beschreven dan we de gerechten bij RIX in Tilburg serveren, want het moet wel leuk blijven om thuis te kunnen maken.

personeelstekort horeca

Personeelstekort: tips & tricks voor jouw horecazaak

Het is weer een bijzondere tijd in een bijzondere wereld. Dat er een tekort is aan personeel in veel branches is niet meer te ontkennen. Bijna iedereen merkt er wat gevolgen van. Een interessante uitdaging, want hoe krijg je degenen die op zoek zijn naar werk nou zover dat ze bij jou aankloppen? In deze blog geven we je een hoop tips die je kan gebruiken om de gevolgen van het personeelstekort zo klein mogelijk te houden voor jouw horecazaak!

Cocktails Gastrobar RIX

De lekkerste cocktails van Tilburg bij Gastrobar RIX!

Met onze geheime recepten, kundige barmannen en -vrouwen en onze liefde voor lekkere cocktails durven we wel te stellen dat Gastrobar RIX in Tilburg de perfecte locatie is voor een cocktail-night! We hebben een grote variëteit aan cocktails op onze kaart staan om jou en je gezelschap te kunnen verrassen met tropische, klassieke en fruitige cocktails. Onze favoriete cocktails van de kaart? Die vind je in deze blog. En lees vooral even de laatste alinea als je met korting van al deze lekkernijen wil genieten!

Bedrijfsuitje Tilburg

4x bedrijfsuitjes in Tilburg: dit wil je meemaken!

Heb je de zeer belangrijke taak gekregen om een teamuitje te organiseren? Of ben je voor je eigen bedrijf op zoek naar een unieke middag met je werknemers? Bij RIX hebben we allerlei mogelijkheden om jullie dag nóg gezelliger en unieker te maken. Een diner met en twist, een Parmezaanse kaas die op locatie geflambeerd wordt, een workshop foodpairing of een privé-chef op locatie. Wij draaien onze hand er niet meer voor om. Lees vooral verder over de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op wanneer je vragen of interesse hebt!

gerechten fotograferen

Deze tips voor food-fotografie gaan je feed veranderen!

Een horecagelegenheid online in de markt zetten, dat gaat eigenlijk altijd wel gepaard met foto’s van gerechten en andere lekkernijen. Of je het nou leuk vindt of niet, je komt er bijna niet onderuit. Weinig dingen zijn echter zo lastig te fotograferen als eten. Gerechten zien er op een foto namelijk al snel niet lekker uit, terwijl ze waarschijnlijk in real life om te smullen zijn. En dat laatste wil je natuurlijk wel overbrengen in het fotomateriaal. Bij Gastrobar RIX hebben we ons er meermaals in verdiept, de nodige cursussen gedaan en ook heel erg veel geoefend. Onze beste tips voor food-fotografie delen we daarom graag met je! Want ook wij zijn er inmiddels achter: je kunt dit zeker weten zelf!

Thuisdiner

Privé-chef aan huis rondom Tilburg? 7 unieke gerechten die we bij jou thuis kunnen bereiden!

Regelmatig vertrekt er bij RIX een busje. In de achterbak allerlei lekkere ingrediënten om onze beroemde gerechten mee te maken bij gasten thuis. En natuurlijk ook de nodige bijpassende wijnen, bijzondere cocktails of eigen gebrouwen biertjes. Op weg naar een thuisdiner waarbij een privé-chef van Gastrobar RIX in Tilburg een meergangen diner bereidt. Hoe ziet zo’n diner er dan uit en wat zijn voorbeelden van unieke gerechten die je kunt verwachten van Gastrobar RIX?

Tilburgse Kermis

RIX-collabs: op deze events was Gastrobar RIX aanwezig

Gastrobar RIX is meer dan alleen een restaurant in Tilburg. We hebben onze culinaire kunsten al op vele andere locaties mogen laten zien! Zo hebben we in Tilburg meegedaan aan verschillende culinaire evenementen en hebben we onze signature dish in het Stadhuis mogen presenteren. Lees mee over de plekken waar je ons zoal tegen kunt komen in Tilburg, of waar je ons misschien al eerder hebt gezien!