De lekkerste cocktails van Tilburg bij Gastrobar RIX!

Met onze geheime recepten, kundige barmannen en -vrouwen en onze liefde voor lekkere cocktails durven we wel te stellen dat Gastrobar RIX in Tilburg de perfecte locatie is voor een cocktail-night! We hebben een grote variëteit aan cocktails op onze kaart staan om jou en je gezelschap te kunnen verrassen met tropische, klassieke en fruitige cocktails. Onze favoriete cocktails van de kaart? Die vind je in deze blog. En lees vooral even de laatste alinea als je met korting van al deze lekkernijen wil genieten!

Cocktails Tilburg

1. De RIXMIX

Onze eigen cocktail mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje met lekkerste cocktails van Tilburg. De RIXMIX serveren we al sinds we in 2019 ons restaurant openden. Een heerlijke combinatie van Bacardi Lemon, Elderflower Likeur en Sprite. Uiteraard afgemaakt met een fris citroentje en een eetbaar bloemetje!

2. De Strawberry Mojito

De klassieke Mojito maar dan met een leuke touch! Rietsuiker, bruiswater, witte rum, limoen en rood fruit do the magic. Net even wat anders dan je gewend bent. En natuurlijk ideaal om eens te proberen tijdens onze Mojito Madness.

Cocktail terras Tilburg

3. De Pornstar Martini

Laten we eerlijk zijn, de Pornstar Martini mag natuurlijk in geen énkel rijtje ontbreken als het over cocktails gaat. Binnen no-time razend populair geworden en daarom om niet meer weg te denken op de kaart van RIX. Zou het door de mysterieuze ingrediënten komen? Je maakt deze cocktail namelijk onder andere met eiwit, vanille, Vodka en sap van passievruchten. Een bijzondere combinatie maar hij smaakt er niet minder om, in tegendeel! De finishing touch komt van de halve passievrucht die je zelf uit kunt lepelen en het shotje Prosecco die je er naar wens bij kan gieten. Een echte aanrader voor op het terras in Tilburg!

Cocktails Tilburg

4. De Schrobbelèr Spritz

Zei er iemand iets over cocktails in Tilburg? Veel meer Tilburgs dan dit gaat je cocktail in ieder geval niet worden. De Schrobbelèr Spritz is een stadse variant op de welbekende Aperol Spritz en Limoncello Spritz. Kortom, hetzelfde recept maar dan met een scheut Tilburgse Likeur. We hebben ze alle drie in ons cocktail-assortiment, maar onze favoriet is toch wel (en zonder twijfel) de Tilburgse variant. Ben je een echte fan van Schrobbelèr? Dan kun je die natuurlijk ook als pure borrel bij ons bestellen.

5. Alcoholvrije cocktails

Mocht je het je afvragen: ja zeker, natuurlijk hebben we ook een aantal alcoholvrije cocktails op de kaart staan. Niets zo gezellig als lekker mee proosten zonder dat je verplicht aan de spa rood moet. Denk aan een alcoholvrije Gin-Tonic, maar ook aan onze heerlijke No-Jito! We hebben zelfs een alcoholvrije variant van de Pornstar Martini. Dus wil of kan je geen alcohol drinken, maar heb je wel zin om lekker mee te doen in borrelsferen? Geen enkel probleem bij ons!

Alcoholvrije Cocktails TIlburg

Mojito Madness en Tequila Thursday
Wist je trouwens dat we in de zomermaanden iedere dinsdag en donderdag een cocktail-night organiseren? Op alle dinsdagen zijn onze lekkere Mojito’s slechts €6,- en op alle donderdagen kun je van de Tequila Sunrise en Long Island Icetea genieten voor €7,50! Voor meer info en specificaties qua datum kun je altijd een kijkje nemen op onze Instagram-pagina. Volg ons vooral voor nieuwe updates, acties en foodfoto’s om bij weg te dromen.

Foodpairing bij de cocktails
Bij voorkeur zijn bovenstaande cocktails natuurlijk allemaal te drinken met je gezicht in het zonnetje of tijdens een lekkere warme en zwoele zomeravond, maar ook bij ons binnen of op het verwarmde terras worden de cocktails met veel plezier geschonken en gedronken. Bij Gastrobar RIX in Tilburg staan we in ieder geval iedere dag met onze uitgebreide cocktailkaart voor je klaar. Check hier ook de rest van onze cocktail- en borrelkaart! En ben je benieuwd welke hapjes het lekkerste bij jullie cocktail passen? Trek dan vooral een van onze collega’s aan de mouw. We vinden het ontzettend leuk om tips te geven op het gebied van foodpairing, of het nou om borrelhapjes, lunchgerechten of bijzondere desserts gaat!

Cocktails Tilburg