4x bedrijfsuitjes in Tilburg: dit wil je meemaken!

Heb je de zeer belangrijke taak gekregen om een teamuitje te organiseren? Of ben je voor je eigen bedrijf op zoek naar een unieke middag met je werknemers? Bij RIX hebben we allerlei mogelijkheden om jullie dag nóg gezelliger en unieker te maken. Een diner met en twist, een Parmezaanse kaas die op locatie geflambeerd wordt, een workshop foodpairing of een privé-chef op locatie. Wij draaien onze hand er niet meer voor om. Lees vooral verder over de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op wanneer je vragen of interesse hebt!

1. Dineren van de Gastrokar

Tijdens de Corona-periode (waar we het verder niet meer over gaan hebben), kregen we bij RIX een fantastisch idee. We toverden een Vespa APE om in een Gastrokar om zo op locatie een heerlijke maaltijd vers te kunnen bereiden. In de Gastrokar gaan namelijk alle ingrediënten en benodigdheden om een romige lintpasta te bereiden met truffelsaus en Parmezaanse kaas. En die kaas, die steken flamberen we op locatie om vervolgens de pasta in te bereiden. Dat geeft niet alleen een heerlijke smaak, maar levert ook een geweldig beeld op. Wil je dus een unieke dinerervaring op locatie tijdens jullie teamdag of bedrijfsuitje in of rondom Tilburg? Neem dan contact op met [email protected] voor de mogelijkheden, zodat we een aanbod op maat voor jullie kunnen maken. Afhankelijk van de grootte van de groep en de aanvraag kunnen we ook verder komen dan alleen in omgeving Tilburg.

Bedrijfsuitje Tilburg

2. Private dinner of borrel

Op de eerste etage bij Gastrobar RIX hebben we een recent gerenoveerd zaaltje. Geschikt voor privédiners, borrels, feestjes en meer! Ideaal voor een groep collega’s tijdens een bedrijfsuitje in Tilburg dus! Je zit immers wel privé, maar toch in restaurantsferen. En bovendien kunnen we bij RIX de lekkerste meergangen menu’s op tafel toveren. Op onze menukaart hebben we verschillende opties staan. Zit daar net niet tussen wat je ziet zitten? Geen probleem, we stellen met liefde een menu op maat voor je samen. Mail naar [email protected] zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.

Diner op locatie

3. Workshops in het zaaltje

In datzelfde zaaltje is het natuurlijk ook mogelijk om een interessante workshop te hosten. Hebben jullie een workshop gekozen en zijn jullie nu op zoek naar een locatie in Tilburg om het uit te voeren? Waar je voorzien wordt van kwalitatieve hapjes en drankjes? Dan ben je bij Gastrobar RIX aan het juiste adres. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in de categorie workshops? Neem dan contact met ons op via [email protected]. Ons aanbod aan workshops wisselt namelijk per seizoen.

4. Privé-chef op locatie

Ben je op zoek naar een lekker en kwalitatief diner voor een zakelijk event? En wil je net even iets extra speciaals bieden dan de standaard catering? Gastrobar RIX komt met alle plezier op locatie voor groepen een culinair maar toegankelijk diner bereiden. Wij zorgen uiteraard voor alle ingrediënten, benodigdheden én het opruimwerk. Indien gewenst kunnen we ook nog een bijpassend drankenarrangement verzorgen. Heb je bijzondere wensen? Laat het ons dan ook zeker weten zodat we samen kunnen kijken wat we er voor iets moois van kunnen maken.

Bedrijfsuitje Tilburg

Kortom, mogelijkheden te over als het gaat om bedrijfsuitjes in Tilburg. Of het nou bij RIX is of ergens anders op locatie, wij kunnen je als geen ander van dienst zijn. En dat doen we met groot plezier!