5x activiteiten voor (vrienden)groepen in Tilburg

Ben je belast met de gezellige taak om iets te organiseren voor een groep in Tilburg? Misschien moet je een activiteitendag plannen voor je vriendengroep, voor je familie of voor een aantal collega’s? Bij Gastrobar RIX in Tilburg weten we als geen ander hoe we een lekkere, leuke en interactieve bezigheid kunnen creëren voor jouw gezelschap. Voor iedereen die van lekker eten, drinken en bourgondisch genieten houdt. Van workshop tot Tasting Lab en van live cooking tot privé diner.

1. Workshop in de categorie gastronomie

Boven het restaurant hebben we een gezellig aangeklede ruimte met – jawel – een bar. Omdat we in een hoekpand zitten, kijk je vanuit hier ook lekker uit over het Piusplein in Tilburg en de bijbehorende gezelligheid. In dat zaaltje geven we (op aanvraag) verschillende workshops. Vaak hebben ze te maken met eten, drinken en andere gastronomische aspecten. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een workshop te organiseren en ons zaaltje als locatie te gebruiken.

Voor de mogelijkheden mag je ons altijd mailen op [email protected] of bellen op 013-7820513.

Workshop

2. The Chef’s Table

Een exclusieve tafel bij de open keuken voor je gezelschap maakt veel verschil ten opzichte van een etentje. Uitleg bij de gerechten, toekijken hoe het allemaal vers en met de hand bereid wordt en vragen stellen als je nieuwsgierig bent naar ingrediënten. Het is een bijzondere ervaring voor mensen die genieten van lekker eten en unieke bereidingswijzen. Iedereen doet inspiratie op voor zichzelf voor thuis. En daarnaast voelt het als een activiteit terwijl je er zelf niets extra’s voor hoeft te organiseren.

Voor de mogelijkheden mag je ons altijd mailen op [email protected] of bellen op 013-7820513.

 3. Interactieve proeverijen

Naast de vaste mogelijkheden, bieden we ook wisselende activiteiten aan. Zo hebben we diners op het strand georganiseerd, hebben we bourgondische wandeltochten door Tilburg gemaakt en zijn we ook zo nu en dan druk met ons Tasting Lab voor interactieve proeverijen. De actuele informatie hierover vind je eigenlijk altijd in onze webshop. We begrijpen het uiteraard als je eerst even persoonlijk contact wil hebben over de mogelijkheden (en over eventuele activiteiten die nog niet in de webshop staan).

Voor de mogelijkheden mag je ons altijd mailen op [email protected] of bellen op 013-7820513.

Proeverij Tilburg

4. Vergaderingen of bijeenkomsten

Ons zaaltje is multifunctioneel want ook voor vergaderingen, bijeenkomsten, speeches en andere groepsactiviteiten is hij geschikt. Willen jullie graag de drankjes zelf pakken? Willen jullie dat er een borrelplank klaar staat bij aankomst? Dat de tafel gevuld is met pennen, flessen water en notitieblokken? Dat er een flipover beschikbaar is? Dat er ruimte is om staand te borrelen? Wij bouwen onze ruimte precies om naar jullie wensen. Zodat ook een vergadering in combinatie met een afsluitende borrel tot de mogelijkheden behoort.

Voor de mogelijkheden mag je ons altijd mailen op [email protected] of bellen op 013-7820513.

5. Privé diner

Geregeld komen er groepen mensen eten die van de culinaire kwaliteiten van RIX willen genieten, maar die graag in een aparte ruimte willen dineren. Bijvoorbeeld na het tekenen voor een huwelijk, tijdens een babyshower of gewoon omdat ze dan lekker kunnen doen alsof ze thuis zijn tussen de meergangen diners door. Daarom bieden we ook de mogelijkheid voor een privé diner. Bijvoorbeeld met verrassingsmenu’s met een bijpassend drankarrangement of met een keuzemenu waarbij ieder zijn eigen diner samenstelt.

Privé Diner

Kortom, allerlei mogelijkheden om je bij Gastrobar RIX in Tilburg te vermaken met een groep. Of het nou een groep vrienden, collega’s of familie is. Voor ieder is er wel een passende activiteit en omgeving te creëren. Of het nou een maandagmiddag op een zaterdagavond is, we hebben altijd mogelijkheden om iets te organiseren. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, voor een offerte of voor persoonlijk contact.