Privé-chef aan huis rondom Tilburg? 7 unieke gerechten die we bij jou thuis kunnen bereiden!

Regelmatig vertrekt er bij RIX een busje. In de achterbak allerlei lekkere ingrediënten om onze beroemde gerechten mee te maken bij gasten thuis. En natuurlijk ook de nodige bijpassende wijnen, bijzondere cocktails of eigen gebrouwen biertjes. Op weg naar een thuisdiner waarbij een privé-chef van Gastrobar RIX in Tilburg een meergangen diner bereidt. Hoe ziet zo’n diner er dan uit en wat zijn voorbeelden van unieke gerechten die je kunt verwachten van Gastrobar RIX?

 Hoe ziet een thuisdiner door een privé-chef van RIX eruit?

Het korte antwoord is: jij nodigt je gasten uit en geeft ons je wensen door. Wij doen de rest. Het lange antwoord geven we voor de volledigheid ook nog even. Het menu stemmen we samen met je af. Wil je bijvoorbeeld bijpassende wijnen bij de gerechten? Heb je voorkeur voor vegetarische gerechten tijdens je thuisdiner? Hou je van vlees of juist van vis? Zijn er allergieën waar we rekening mee moeten houden? Als we het menu compleet hebben, gaan wij voorbereiden. We nemen alles mee naar jullie thuis. Ingrediënten, kookspullen, servies en ga zo maar door. Tijdens de avond is de privé-chef ook je gastheer of gastvrouw. We leggen de gerechten uit, serveren de drankjes en zijn verder natuurlijk op de achtergrond zodat jullie van een ontspannen avond kunnen genieten!

Thuisdiner Tilburg

Unieke gerechten voor een thuisdiner van Gastrobar RIX

En dan de hamvraag: wat kun je van het diner verwachten? Welke unieke gerechten kunnen we bijvoorbeeld bij je thuis serveren tijdens een privé-diner?

1. Truffel Steak Tartare

Onze huisgemaakte Truffel Steak Tartare valt altijd lekker in de smaak bij eters. Heerlijk op smaak gebracht en on the side zoetzure groente voor een mooi smaakcontrast. De truffelmayonaise en een Kletzen Toast mogen natuurlijk niet ontbreken!

Privé chef aan huis Tilburg

2. Smokey Fish

De naam zegt het al een beetje: gerookte vis. En om nog extra rooksmaak aan de verschillende vissoorten te geven, serveren we hem in een glazen kommetje met – jawel – rook! Wanneer je het dekseltje van het potje afhaalt, ontsnapt er een mysterieus rookpluimpje die zijn werk al gedaan heeft. Namelijk: de vis een extra lekkere rokerige smaak geven. Geserveerd met limoen, zeegroenten, kimchi en soja. Om je vingers bij af te likken!

3. Parmesanic Truffle Pasta

De Parmesanic Truffle Pasta is inmiddels wel de Signature Dish te noemen van Gastrobar RIX. Op ontelbaar veel plekken in en rondom Tilburg hebben we dit gerecht al mogen bereiden en serveren. En dat doen we met liefde ook tijdens een diner bij jou thuis. We flamberen deze pasta met Cognac in een grote Parmezaanse kaas bij jullie aan tafel. Een spektakel om te bewonderen dus!

Privé diner

4. Rixuille

Coquille, maar dan op z’n RIX. Tja, dat konden we niet anders noemen dan de Rixuille natuurlijk! We maken deze lekkernij op met Serranoham, avocado, radijs en nog veel meer. Interessante toevoeging blijft altijd de Gin-spray. Dat geeft toch net die laatste finishing touch voor een bijzondere smaakervaring.

Chef aan huis Tilburg

5. Oesters

Oesters met ‘a touch of RIX’! Do we need to say more?

6. Rixotto

Iedere maand een andere smaak! En natuurlijk ook een beetje aan te passen op jullie wensen. Zo hebben we bijvoorbeeld de inktvis variant gehad. Die smaakte heerlijk en heeft door de zwarte kleur een hele bijzondere uitstraling.

Thuisdiner Tilburg

7. Rendang Minangkabaus

Een van de meest bestelde dinergerechten wanneer we hem op de kaart in het restaurant hebben staan. Lang gestoofd rundvlees dat heerlijk mals is geworden én natuurlijk lekker op smaak gebracht is. In combinatie met de zachte parelcouscous een uitstekend hoofdgerecht dat je niet zo snel zelf uit de keuken tovert.

Interesse in een thuisdiner rondom Tilburg? Of verder weg?

Heb je interesse in een thuisdiner van een van de privé-chefs van Gastrobar RIX? We organiseren thuisdiners in en rondom Tilburg, maar afhankelijk van de grootte van de groep ook een stuk verder weg! Neem contact met ons op via [email protected] of vraag een offerte aan onderaan deze pagina.

Thuisdiner