RIX-collabs: op deze events was Gastrobar RIX aanwezig

Gastrobar RIX is meer dan alleen een restaurant in Tilburg. We hebben onze culinaire kunsten al op vele andere locaties mogen laten zien! Zo hebben we in Tilburg meegedaan aan verschillende culinaire evenementen en hebben we onze signature dish in het Stadhuis mogen presenteren. Lees mee over de plekken waar je ons zoal tegen kunt komen in Tilburg, of waar je ons misschien al eerder hebt gezien!

1. Piushaven Culinair

Piushaven Culinair staat bekend om de smakelijke vaartochten. Met een boot in de richting van Moerenburg terwijl je voorzien wordt van lekkere hapjes en drankjes. Ieder jaar mogen enkele restaurants uit Tilburg een meergangen diner verzorgen tijdens deze vaart. Zo ook Gastrobar RIX. De Parmesanic Pasta die we in de boot flambeerden met Cognac was toch wel het hoogtepunt van de avond, maar ook de Smokey Fish deed het erg goed bij onze gasten. En de bijpassende dranken maakten de culinaire vaartocht natuurlijk helemaal af! Je kunt de vaartochten als lunch of als diner bijwonen. Volgend jaar meegenieten (vaak rond de maand mei)? Houd dan onze Instagram en de website van Piushaven Culinair in de gaten voor updates!

Piushaven Culinair

2. Kermisrestaurant Tilburgse Kermis

Je kent het vast wel, de Tilburgse Kermis. Een fantastisch evenement waarbij de stad tien dagen lang de hele dag op zijn kop staat. Roze Maandag, festivals op alle pleinen, een kermislint met attracties van wel drie kilometer en nog veel meer! Een van de activiteiten tijdens de Tilburgse Kermis is het Kermisrestaurant. Het Stadhuis van Tilburg wordt dan overgenomen door een restaurant die hier meerdere dagen een heerlijk diner mag bereiden voor de gasten. Het uitzicht over de stad (en dus ook over de attracties) en fenomenaal. Afgelopen jaar mochten we met Gastrobar RIX dit restaurant overnemen. Een hele toffe ervaring om onze mooiste gerechten op de negende verdieping van het Stadhuis te mogen serveren. We kozen voor een zeven gangen diner met amuse en bijpassende dranken. Om nooit meer te vergeten!

Tilburgse Kermis

3. Hap Stap Festival Tilburg

Tijdens het Hap Stap Festival draait het om lekker eten en (veel) drinken. Zestien verschillende Smaakmakers bereiden tijdens deze dagen op het festival hun gerechten voor de borrelende gasten. Gasten kunnen zelf kiezen bij welke Smaakmakers ze welke hapjes ze allemaal willen proberen. We deden voor het eerst mee met Hap Stap afgelopen jaar en wat hebben we genoten! De Muzentuin in Tilburg is immers een fantastische plek om van goed eten te genieten als je het ons vraagt.

Hap Stap Festival

4. RIX at the BEACH

Tot zover dus een aantal toffe evenementen op het water, in de Muzentuin en op grote hoogte. Het strand ontbrak dus nog in deze lijst. Daar hebben we verandering in gebracht tijdens RIX at the BEACH. Een vier gangen diner op het strand van Arbie’s Beachhouse (vlakbij het centrum van Tilburg). Want eerlijk is eerlijk, zomerse gerechten smaken nog veel lekkerder wanneer je kabbelend water op de achtergrond hoort en wanneer je met je voeten nog net niet in het zand zit, toch? Drie edities verder kunnen we zeggen dat het heerlijke dagen waren. We hebben de zon zien zakken en de wijn zien vloeien! Volgend jaar erbij zijn? Op onze Instagram pagina zullen we jullie op de hoogte houden van nieuwe edities komende tijd!

Wil je Gastrobar RIX ook op jouw event? Dat kan! We kunnen voor catering op locatie zorgen, voor live-cooking tijdens een borrel en nog veel meer. Mail ons op [email protected] voor de mogelijkheden.

RIX at the Beach