AFWASSERS (Parttime)

Ben je op zoek naar een flexibele (bij)baan in Tilburg en wil jij werken in een leuk team met enthousiaste collega’s? Vind je het geweldig om een bijdrage te leveren aan een topavond voor onze gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Gastrobar RIX is op zoek naar:

AFWASSERS (Parttime)

Ondanks de roerige tijden waar we ons in bevinden is Gastrobar RIX toch op zoek naar personeel! We verwachten medio april / mei weer van start te gaan. Van Lunch tot Diner tot aan een heerlijke borrel met natuurlijk een terrasfunctie op het grootste terrasplein van Tilburg.

Gastrobar RIX is gelegen aan het Piusplein. Casual dining met hoogwaardige gerechten in een modern jasje, gerechten van restaurant kwaliteit in een eigentijdse, laagdrempelige omgeving, geserveerd met de nodige beleving en pure oprechte gastvrijheid. Bij RIX leggen wij onze gasten culinair in de watten. Jij staat hier aan het begin en einde van deze beleving. Een belangrijke taak!

Wat ga je doen als afwasser?

Jij bent de ondersteuning van de keuken. Je zorgt ervoor dat alle afwas steeds snel en netjes wordt weggewerkt, zodat de kok verder kan met zijn werk. Is het even heel druk in de keuken, dan help je waar je kunt.

Aan het einde van de avond zorgen jullie er samen voor dat de keuken netjes wordt achterlaten.

Wat verwachten wij?

– Een echte aanpakker, die flexibel inzetbaar is;

– Flexibel inzetbaar ook in de avonden en weekenden;

– Woonachtig in de omgeving van Tilburg.

Wat krijg je ervoor terug?

– Salaris conform horeca CAO;

– Gezellige collega’s;

– Flexibele werkdagen en werktijden;

– Ontwikkelmogelijkheden, opleiding en training;

– Doorgroeimogelijkheden richting keuken of bediening.
– Korting bij andere horecabedrijven op het Piusplein

– Je mag gratis gebruik maken van een van onze abonnementen bij strandbad de Rauwbraken

Ben jij er klaar voor om onze spoelkanjer te worden? 

Stuur je motivatie naar [email protected] toe en we nemen snel contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.