Welkom bij

gastrobar rix

Bij Gastrobar RIX staan we voor het culinair verwennen van onze gasten. Op een moderne, laagdrempelige en sfeervolle manier. En natuurlijk met een persoonlijke (en gezellige) touch! De grote gemene deler binnen het team van Gastrobar RIX? Dat is zonder twijfel de liefde voor het bereiden en serveren van culinair toegankelijke gerechten! Natuurlijk door gebruik te maken van de lekkerste verse producten met een hoge kwaliteit.

– Ricky Spijkers, eigenaar en chefkok van Gastrobar Rix

Gastrobar Rix

Menu

Onze chef en zijn keukenteam hebben met veel liefde een mooie menukaart samengesteld. Bij RIX kun je terecht voor een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid viergangen diner. Bekijk hieronder onze lunchkaart, onze dinerkaart of de borrelkaart.

Kerstmis

gastrobar rix

Geen boodschappen stress en aangebrande champignons met Kerstmis dit jaar? Gewoon lekker ontspannen genieten van mooie gerechtjes, je lieve gezelschap en de knusse sfeer van een restaurant.

Bij ons kun je op 24 (avond), 25 (avond) of 26 december (hele dag) à la carte je eigen lunch of diner bestellen.

Daarnaast kun je op 24 (avond), 25 (avond) of 26 december (hele dag) van een 8 gangen kerstdiner genieten (€99,- p.p.) of van een 7 gangen kerstlunch (€89,- p.p.).

– Een tafeltje reserveren kan via de mail of via de website. We zien je reservering graag tegemoet! 

CHEF

AAN HUIS

Een volledige Corona-proof restaurantervaring in je eigen huiskamer? Dat kan met de koks van Gastrobar RIX. Jij haalt namelijk je eigen professionele kok in huis. Met de koks van Gastrobar RIX ervaar jij hoe het is om volledig in de watten te worden gelegd en gast te zijn in je eigen huis. Geen geslenter in de supermarkt voor de boodschappen en geen hele dagen in de keuken (die je later ook nog eens zelf moet opruimen). Het enige wat jij hoeft te doen is vrienden of familie uitnodigen (natuurlijk niet meer dan het maximale aantal wat het RIVM op dat moment voorschrijft). Vervolgens hoef je slechts aan te schuiven en te genieten van een culinaire avond met een mooi en exclusief diner. Zodat jij je volledig op je gasten kunt focussen.

Verhalen van

onze klanten

Duis laoreet quis leo quis commodo. Proin cursus vehicula aliquet. Integer enim erat, maximus tempus eros eget, malesuada posuere libero. In tincidunt sollicitudin viverra.

Reserveer een tafel