Zelfstandig werkend kok

  • Full Time
  • Part Time
  • Tilburg

Site Gastrobar RIX

Zelfstandig werkend kok (parttime of fulltime)

Ben jij onze nieuwe Master-Chef? Dan hebben wij jouw droombaan! Is koken je lust en je leven en heb je een passie voor de horeca, kom dan ons team versterken! Gastrobar RIX is namelijk op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Parttime, fulltime of freelance).

Gastrobar RIX

Gastrobar RIX is gelegen op het grootste horeca-plein van Tilburg. We bieden een veelzijdige baan met mogelijkheden om te groeien. Je werkt mee aan het bereiden van de lunch, het diner en een heerlijke borrel. En dat alles vanuit een open keuken met dus veel aanspraak en gezelligheid. De gerechten zijn van mooie kwaliteit waar je veel aandacht en zorg aan mag besteden. Casual dining met hoogwaardige gerechten in een modern jasje, gerechten van hoge kwaliteit in een eigentijdse, laagdrempelige omgeving, geserveerd met de nodige beleving en pure oprechte gastvrijheid. Bij RIX leggen wij onze gasten culinair in de watten. Hierbij gaan wij ook nog eens bijzondere suggesties geven voor foodparing icm drank! We zullen onderscheidend zijn in de manier van het presenteren van gerechten, denk hierbij bijvoorbeeld aan originele tafelbereidingen. En heb je toffe ideeën voor een nieuw gerecht, een bijzondere bereiding of een toffe combinatie, dan vinden we het altijd leuk als je meedenkt!

Wat ga je doen als kok?

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het onderhouden van de HACCP
  • De Mise en Place
  • Bestellingen verwerken
  • Meedenken over en maken van menu’s

Lobster-Friday voor RIX FRIENDS

Aan het einde van de dag heb je de lekkerste gerechten klaargemaakt volgens recept en ben je nog enthousiast van de vele complimenten die je hebt ontvangen. Je bent tevreden over wat je de nieuwe medewerkers/leerlingen vandaag hebt kunnen bijbrengen. De keuken is spik en span, de voorraad weer op peil en de bestellingen voor de volgende dag zijn geplaatst. Je drinkt nog een drankje samen met je collega’s en gaat voldaan naar huis. Zin om de volgende dag weer te gaan werken bij RIX!

Wat verwachten wij?

Wij zoeken iemand die communicatief vaardig is, stevig in de schoenen staat en het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan dit bijzondere concept.

  • Je hebt ervaring als kok, een diploma is handig maar niet noodzakelijk
  • Je hebt productkennis
  • Je maakt gastronomische gerechten met de meest (di)verse ingrediënten
  • Een echte aanpakker, die flexibel inzetbaar is
  • Flexibel inzetbaar ook in de avonden en weekenden
  • Woonachtig in de omgeving van Tilburg

Wat krijg je ervoor terug?

We bieden jou:

  • Salaris conform horeca-CAO
  • Je werkt in een nieuwe keuken met professionele, hoogwaardige kwaliteit en apparatuur
  • Het leukste keukenteam van Tilburg
  • Flexibele werkdagen en werktijden
  • Regelmatig een (weekend)dag vrij is mogelijk
  • Ontwikkel mogelijkheden, opleiding en training
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Korting bij andere horecabedrijven op het Piusplein
  • Je mag gratis gebruik maken van een van onze abonnementen bij strandbad de Rauwbraken!

Interesse?

Ben jij de Master-Chef die ons keukenteam komt versterken? Stuur je cv en motivatie naar [email protected] toe en we nemen snel contact met je op! Uiteraard mag je ook altijd even binnenlopen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 1 GB.