Kok (Fulltime)

Ben jij de inspirerende Master Chef? Dan hebben wij jouw droombaan! Is koken je lust en je leven en heb je een passie voor de horeca, kom dan ons team versterken! Gastrobar RIX is op zoek naar een:

Zelfstandig werkend kok (parttime of fulltime)

Ondanks de roerige tijden waar we ons in bevinden is Gastrobar RIX toch op zoek naar personeel! We verwachten medio april / mei weer van start te gaan. Van Lunch tot Diner tot aan een heerlijke borrel met natuurlijk een terrasfunctie op het grootste terrasplein van Tilburg.

Gastrobar RIX is gelegen aan het grootste horecaplein van Tilburg. Casual dining met hoogwaardige gerechten in een modern jasje, gerechten van restaurant kwaliteit in een eigentijdse, laagdrempelige omgeving, geserveerd met de nodige beleving en pure oprechte gastvrijheid. Bij RIX leggen wij onze gasten culinair in de watten. Hierbij gaan wij ook nog eens bijzondere suggesties geven voor foodparing icm drank! We zullen onderscheidend zijn in de manier van het presenteren van gerechten, denk hierbij bijvoorbeeld aan originele tafelbereidingen.

Wat ga je doen als kok?

Je bent verantwoordelijk voor de mise en place, het onderhouden van de HACCP, bestellingen verwerken en het meedenken en maken van menu’s. Aan het einde van de dag heb je de lekkerste gerechten klaar gemaakt volgens recept en bloos je nog na van de vele complimenten die je vandaag hebt ontvangen. Je bent tevreden over wat je de nieuwe medewerkers/leerlingen vandaag hebt kunnen bijbrengen. De keuken is spik en span, de voorraad weer op peil, en de bestellingen voor de volgende dag zijn geplaatst. Je drinkt nog een drankje samen met je collega’s en gaat voldaan naar huis. Je kunt niet wachten tot je de volgende dag weer mag gaan werken bij RIX.

Wij zoeken iemand die communicatief vaardig is, stevig in de schoenen staat en het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan dit nieuw op te starten concept.

Wat verwachten wij?

– Je hebt ervaring als kok, een diploma is handig maar niet noodzakelijk;

– Je hebt productkennis;

– Je maakt gastronomische gerechten met de meest (di)verse ingrediënten;

– Een echte aanpakker, die flexibel inzetbaar is;

– Flexibel inzetbaar ook in de avonden en weekenden;

– Woonachtig in de omgeving van Tilburg.

Wat krijg je ervoor terug?

– Salaris conform horeca CAO;

– Je werkt in een nieuwe keuken met professionele, hoogwaardige kwaliteit en apparatuur;

– Het leukste keukenteam van Tilburg;

– Flexibele werkdagen en werktijden;

– Regelmatig een (weekend)dag vrij is mogelijk.

– Ontwikkelmogelijkheden, opleiding en training;

– Doorgroeimogelijkheden.
– Korting bij andere horecabedrijven op het Piusplein

– Je mag gratis gebruik maken van een van onze abonnementen bij strandbad de Rauwbraken

Ben jij de Master Chef die ons keukenteam komt versterken?

Stuur je cv en motivatie naar [email protected] toe en we nemen snel contact met je op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.